Linker English Svensk For presse For distributører For helsepersonell Bilder Linker og presseklipp Blogg Norsk navigationbar English Svensk For presse For distributører For helsepersonell Bilder Linker og presseklipp Blogg Norsk English Svensk For presse For distributører For helsepersonell Bilder Linker og presseklipp Blogg Norsk blankHjemProdukterInkontinensOm VibraSenseKontaktNettbutikkKontaktinfo
ALVA

Effektiv trening av bekkenbunnen for lindring og forebygging av stressinkontinens.

ALVA er et personlig treningsapparat som veileder deg gjennom en effektiv trening av bekkenbunnen. En enkel betjent kontrollenhet og en behagelig vaginalprobe, som plasseres i skjeden, er alt som skal til for en effektiv bekkenbunnstrening med vibrasjon.

ALVA-treningens prinsipp er at vaginalproben vibrerer samtidig som at du strammer bekkenbunnsmuskulaturen. Vibrasjonen tas opp i muskulaturen og trigger en muskelrefleks som gjør at flere muskelfibre jobber i lag og tar del i hvert knip. Dette gjør hvert knip mer effektivt enn i tradisjonell bekkenbunnstrening uten vibrasjon. I tillegg til å vibrere måler vaginalproben styrken av knipene.

mer info Nettbutikk

 

Trening med ALVA
Effektiv trening
Bedre kontroll på bekkenbunnsmuskulaturen
Rask progresjon i muskelstyrke
God respons for å lære bekkenbunnsøvelser

Sett inn proben, slå på apparatet og velg program og intensitet på ALVAs trykkskjerm.

ALVA® har to programmer:
PROGRAM 1 er et automatisk program, det vil si at det ikke trenger input fra brukeren. Dette programmet passer for de med svak bekkenbunn, eller de som bare ønsker en trening uten å måtte holde øye med kontrollenhetens display. Proben vibrerer i 5 sekunder, da skal du knipe, og er stille i 10 sekunder, hvor du slapper av. Programmet kjører 20 repetisjoner.

PROGRAM 2 er avhengig av at proben måler en viss knipekraft. Programmet starter med et testknip og så avpasses programmet ut fra dette. For å holde programmet i gang, samt få proben til å vibrere, må brukeren knipe med en kraft på minimum 50 % av testknipet. Proben vibrerer så lenge man holder denne kraften, men maksimum i 8 sekunder. Man får da beskjed om å slappe av, noe man også gjør om man faller under 50 % før den tid. Hvis man ikke når 50 % av testknipet ved starten på et knip er treningen over, eller eventuelt ved 20 gjennomførte knip.

Mer info om ALVA Video
For mer detaljert info om bruk av ALVA, last ned bruksanvisningen vår, eller ta en titt på YouTube-kanalen vår.

ALVA - før inn proben
ALVA - programvalg
ViibraSense - nettbutikk
ALVA® er et norskutviklet treningsapparat som ved å kombinere vibrasjon og vanlige knipeøvelser styrker bekkenbunnsmusklaturen raskere og med mindre innsats enn vanlige knipeøvelser alene.

EFFEKTIV TRENING
ALVA er det første apparatet som kombinerer vibrasjon og vanlige knipeøvelser. Vibrasjonen rekrutterer flere muskelfibre og du vil merke at du trener riktig og effektivt.

5 MINUTTER DAGLIG
Vil i de fleste tilfeller være nok for å styrke bekkenbunnen og stoppe uønskede urinlekkasjer på 4 uker.

ENKEL I BRUK

Brukervennlig design, instruksjoner på trykkskjermen og programmer som holder telling med tid og antall repetisjoner gir en enkel og effektiv trening.
2011©VibraSense As, LIV-bygget N-7125 Vanvikan, NORWAY, Phone: (+47) 91 00 16 63, E-mail: post@vibrasense.no