Linker English Svensk For presse For distributører For helsepersonell Bilder Linker og presseklipp Blogg Norsk navigationbar English Svensk For presse For distributører For helsepersonell Bilder Linker og presseklipp Blogg Norsk English Svensk For presse For distributører For helsepersonell Bilder Linker og presseklipp Blogg Norsk HjemProdukterInkontinensOm VibraSenseKontaktNettbutikkKontaktinfo
Fakta og tips

INFORMASJON FOR HELSEPERSONELL
VibraSense utvikler sine produkter i samarbeid med medisinsk personell og ønsker kontakt og godt samarbeid med helsepersonell; leger, helsesøstre, jordmødre og fysioterapeuter.

Vennligst ta kontakt med oss om det er noe rundt VibraSense og våre produkterer dere lurer på. Vi har laget en informasjonsbrosjyre for helsestasjoner og sender den gjerne ut til dere. Du når oss på: post@vibrasense.no.

BRUKSANVISNING OG BROSJYRER

Bruksanvisning, pdf

Multi language manual/Flerspråklig bruksanvisning, pdf
English, Norwegian, Danish, Swedish, Finnish, German, Italian, French, Spanish and Portuguese

Informasjonsbrosjyre for helsestasjoner, pdf

Norsk brosjyre for den medisinske messen Medica, pdf

 

KLINISKE STUDIER
ALVA gjennogår kliniske studier ved Universitetssykehuset i Tromsø. Vi kan desverre ikke publisere noe derfra på nettsidene våre, men dere er velkommen til å ta kontakt for mere informasjon. Pilotstudien som dannet grunnlaget for oppstarten av VibraSense kan lastes ned her.

 

MEDISINSK MERKING
ALVA har medisinsk CE-merke - CE 0470 Class 2a Medical Device (Annex V of the MDD 93/42/EEC).

ViibraSense - nettbutikk
Downloads
2011©VibraSense As, LIV-bygget N-7125 Vanvikan, NORWAY, Phone: (+47) 91 00 16 63, E-mail: post@vibrasense.no