Linker English Svensk For presse For distributører For helsepersonell Bilder Linker og presseklipp Blogg Norsk navigationbar English Svensk For presse For distributører For helsepersonell Bilder Linker og presseklipp Blogg Norsk blankHjemProdukterInkontinensOm VibraSenseKontaktNettbutikkKontaktinfo
PRODUKTER FRA VIBRASENSE
ALVA - kit

ALVA
ALVA er et personlig treningsapparat som veileder deg gjennom en effektiv trening av bekkenbunnen. En enkel betjent kontrollenhet og en behagelig vaginalprobe, som plasseres i skjeden, er alt som skal til for en effektiv bekkenbunnstrening med vibrasjon.

Alva - kit mer info Nettbutikk

ALVA - probe

ALVA PROBE
ALVA Probe er den samme vaginale proben som følger med i ALVA-pakken. Grunnet slitasje og hygiene anbefaler vi at proben byttes hver 6. måned.
Proben er tilgjengelig i vår nettbutikk.

ALVAprobe Nettbutikk

ViibraSense - nettbutikk
VibraSense AS er et norsk selskap med kontorer i Vanvikan, en halvtimes båttur utenfor Trondheim. VibraSense ble etablert i 2009, men teamet bak har jobbet med inkontinens og vibrasjonstrening i mange år.

Treningsapparatet ALVA® ble lansert høsten 2009 og er utviklet med basis i arbeidet til dr. med. Gunnar Leivseth og ingeniør Ole J. Olsen. Resultatet er et enkelt, motiverende og effektivt treningsapparat som hjelper deg gjennom bekkenbunnstreningen. Produktets grunnleggende idé er at vibrasjon er et effektivt hjelpemiddel for økt progresjon i muskelstyrke.
2011©VibraSense As, LIV-bygget N-7125 Vanvikan, NORWAY, Phone: (+47) 91 00 16 63, E-mail: post@vibrasense.no